Hoe verdien ik geld met het invullen van enquêtes?

De meningen van klanten zijn erg belangrijk voor bedrijven. Zo kunnen ze namelijk weten wat er erg goed of erg slecht gaat. Hieruit halen ze verbeterpunten. Tevreden klanten vormen de basis van een succesvol bedrijf. Dit maakt dat tevreden klanten heel belangrijk zijn.Onderzoeksbureaus spelen daar handig op in door mensen te werven die bereid zijn aan enquêtes mee te doen. En sommige bureaus betalen je hiervoor.

Betalende onderzoekbureaus

Het aanmelden bij onderzoekbureaus die je betalen voor het invullen van hun enquêtes is gratis. Af en toe krijg je zelfs een aanmeldbonus. Na het aanmelden krijg je e-mails voor het invullen van enquêtes waarvan jij in de doelgroep behoort. Het invullen kan soms wel wat tijd nemen, reken maar op 5-30 min.

Hoeveel kun je verdienen?

Verwacht niet dat dit de perfecte manier is om rijk te worden.  Dit komt doordat je maar een paar euro per enquête zal verdienen. Ook is het zo dat je geen onbeperkt aantal aan enquêtes hebt om in te vullen. Zie het maar gewoon als een simpele manier om even wat te verdienen.  Het is ook zo dat sommige bureaus niet in geld uitbetalen maar in tegoed geld van bijv. bol.com.