Oppaswerk werkt dit nou precies?

Voor oppaswerk is het kun jij je  aanmelden als oppasser via oudermatch.nl. Dit is een markplaats voor oppassers, hier kunnen ouders vragen naar oppassers en oppassers zichzelf aanbieden. Bij het aanmelden kan je aangeven in welke gebied en tegen welk tarief je wilt werken. Mocht een ouder geintresseerd zijn in oppaswerkoppaswerkdan kunnen ze contact met je opnemen. Dit is volkomen gratis, totdat je wilt reageren op ouders die op zoek zijn naar een oppasser. Het reageren erop kost geld. Wil je nou liever helemaal geen geld uitgeven? Zorg dan ervoor dat je aanbod zo goed is dat ouders jou willen contacteren.

Wat valt er nou te verdienen met dit oppaswerk?

Oppaswerk verdient redelijk goed, je kan namelijk tussen de €4,00 en €8,00 per uur verdienen. Wel hangt dit grotendeels af van je leeftijd en eerdere ervaring. Je kan je ook als gastouder aanbieden. Dit houdt in dat jij de kinderen opvangt in je eigen huis, hier krijg je een hogere vergoeding van  ongeveer €10,00 per uur.

De beste voordelen van oppaswerk onder elkaar

  1. Je verdient geld door op kinderen te passen ! Mocht je van kinderen houden is dit de ideale baan.
  2. Bij dit baantje kan je doen wat je wilt, doe wat huiswerk, ruim je huis op, kijk tv of lees een boek. Het maakt allemaal niet uit, als je het maar goed combineert met het letten op de kinderen.
  3. Eenmaal als de kinderen in bed liggen hoef je bijna nergens rekening mee te houden !
  4. En het beste van allemaal, je kunt goed verdienen met oppaswerk