Een manier door geld te verdienen door alleen in je auto te rijden, hmm… Dat kan! Je hoeft je auto alleen beschikbaar te stellen voor bestickering met reclame.  Jij en je auto hoeven alleen te voldoen aan wat simpele eisen; Een nette auto en geen roekeloos rijgedrag. Simpel toch? Deze manier levert je tot €150 per maand op.

Hoe werkt het?

Voor je kan genieten van het rijden in je auto door er ook nog eens €150 per maand mee te verdienen moet je je eerst inschrijven bij “Reclame Rijden Nederland”. Het is volkomen gratis en de inschrijvingsbevestiging ontvang je meteen erna. Vervolgens komt je auto in een landelijke database te staan en wordt je auto onder de aandacht gebracht bij adverteerders. Zodra er een geïnteresseerde adverteerder is die jou auto wilt bestickeren word er direct contact met je opgenomen.

Zodra het bedrijf contact met je opneemt zullen ze je informatie geven over hun bedrijf. Vervolgens laten ze je weten hoe de reclame op je auto er uit zal gaan zien en wat je er precies mee verdient. Ook krijgen je te horen hoelang deze reclame op je auto zal moeten blijven staan. Klinkt alles in orde en ga je ermee akkoord? Dan zal het bedrijf een datum met je prikken voor het bestickeren van je auto.

Hoe zit het met de betaling?

Je krijgt 20% van de betaling direct in je handen, de resterende 80% word uitbetaald bij het verwijderen van de sticker, zo zien ze of de sticker niet beschadigd tijdens het rijden.