Tegenwoordig valt er met het filmen van jezelf veel geld te verdienen. Met deze manier is het wel een stuk makkelijker als je een vrouw bent van boven de 18 jaar. Het gaat namelijk om erotisch webcammen… Had je een andere manier van geld verdienen verwacht met de webcam kijk dan eens hier.

Hoe werkt het precies?

Als webcamgebruiker zal je betalende bezoekers moeten entertainen. Dit zal gebeuren in je eigen chatroom, hier betalen mensen om je te mogen zien, te praten of voor privé shows. Het is ook mogelijk dat bezoekers je een fooi geven. Het verschilt per platform waar je voor betaald zal worden.

Voel je niet gedwongen om nu van alles voor de camera te doen, je mag namelijk zelf weten hoe ver je gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over je geslacht of uiterlijk want voorwaarden over je uiterlijk zijn er niet. Wel is het zo dat er meer naar vrouwen word bekeken dan naar mannen. Mocht je als vrouw zijnde ook nog eens een goed figuur hebben werkt dit alleen maar mee in je voordeel.

Wat heb je hier allemaal voor nodig?

Je hebt natuurlijk een goed werkende computer, webcam en internetverbinding nodig. De internetverbinding is best belangrijk, zelf zou je ook niet de hele dag naar filmpje willen kijken waarin er veel gehaperd wordt. Verder dien je bij je aanmelding een foto of scan van een identiteitsbewijs door te sturen om zo te bewijzen dat je minimaal 18 jaar bent.

Wat valt er te verdienen?

Internationale webcam platforms laten gratis bezoekers in je chatroom toe. Bij deze bezoekers verdien je enkel aan prive shows en je fooi. Het komt vaker voor dat deze bezoekers fooien uitdelen rond de 10 dollar. Er zijn ook platforms waarin bezoekers moeten betalen om in je chatroom te mogen komen. Een van die platforms is de Nederlandse IsLive. Hier ontvang je 18 cent per minuut. Dit kan misschien erg weinig klinken maar in een chatroom met meerdere mensen zullen de bedragen flink oplopen.

Vrouwelijke webcamgebruikers die hun uiterlijk in hun voordeel hebben kunnen via de internationale platforms $50.000 tot $100.000 per jaar verdienen. De meest succesvolle modellen op de internationale sites komen zelfs in de buurt van de $50.000 per maand…

Waar moet ik me aanmelden?

Mocht je dit graag willen doen dan is de Nederlandse IsLive een aanrader. Bezoekers betalen daar per minuut toegang tot je room en er zijn geen eisen wat betreft uiterlijk. De website bezoekers zijn grotendeels Nederlands, ook het support van de website is Nederlandstalig. Twijfel je totaal niet over je uiterlijk en denk je dat je heel knap bent en genoeg kijkers kan opleveren? Probeer het dan op een internationale site, hier zal je meer mee verdienen.

Is Engels geen probleem en ben je echt knap? Dan verdien je meestal meer via een internationaal platform. Wel heb je hier een stuk meer concurrentie. Wat meteen een stuk moeilijker maakt om je geld te verdien mocht je toch niet zo knap zijn.

Werk met meerdere platforms

Als je computer en internet verbinding snel genoeg zijn kun je zelfs een stapje verder gaan. Je kan namelijk proberen meerdere platforms naast elkaar te zetten. Je kunt op die manier via meerdere webcam sites tegelijkertijd geld verdienen. Een aan te raden gratis software hiervoor is ManyCam. Die software zorgt ervoor dat je beeld van je webcam voor meerdere programma’s tegelijk te gebruiken.

Je laten uitbetalen

Het Nederlandse IsLive betaalt je elke 10 dagen uit op je bankrekening. Hier heb je wel een minimale saldo van €150 nodig. Verdien je binnen 10 dagen onder de €150  dan gaat je saldo mee tot je €150 of meer hebt. Als je stopt bij IsLive betalen ze altijd al je je verdiende saldo uit. Ook als dat minder dan €150 is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het geld dat op je verdiende saldo staat.

LiveJasmin biedt de uitbetaal optie “Payoneer MasterCard”. Je krijgt dan een soort pinpas thuis gestuurd waarmee je je verdiensten gewoon kunt opnemen bij pinautomaten in Nederland, en waarmee je zelfs kunt betalen in Nederlandse winkels. Die pinpas kost echter wel $2 per maand.