Verdien geld met het ontwerpen van kleding. Spreadshirt geeft jou de mogelijkheid jou ontwerpen te verkopen aan andere mensen. Spreadshirt bestaat niet zo lang en is al reuze populair.

Waarom zou je iets als shirts moeten bedrukken?

Een t-shirt is een aandachtstrekker, het kan namelijk reclame zijn voor je bedrijf, stichting of product. Maar kan ook laten zien dat je lid bent van een club. Maar je kunt er ook mensen mee aan het lachen maken door middel van grappige teksten of plaatjes, de liefde verklaren of juist iets zeggen dat je niet mondeling nooit zou doen. Er zijn veel mensen die iets duidelijk willen maken door middel van het te uiten op shirts, het is zeker een aanrader om deze methode uit te proberen.

Wat verdien je eraan?

Als je er voor kiest om een T-shirt te ontwerpen kan je er maximaal €15 aan verdienen per shirt. Volgens Spreadshirt worden de shirts met €3 provisie T-shirt het meest verkocht. Ik weet precies wat je nu denkt, €3 voor een shirt? Maar vergeet niet, Spreadshirt is een populaire website dat nog steeds groeit en heeft dagelijks vele bezoekers. Als alleen maar 10 mensen je shirt kopen betekent het al dat je €30 euro hebt gemaakt zonder er nog naar om te kijken. Spreadshirt betaald je bij elke €50 uit.

Wat valt er nog meer te ontwerpen?
  1. Kleding:T-Shirts, Tanktops, Poloshirts, Shirts met lange mouwen, Sweaters, Ondergoed, Babykleding, Jacks & vesten, Broeken en shorts, Sjaal
  2. Accessoires:Mokken & toebehoor, Tassen & rugzakken, Petten & Mutsen, Hoesjes, Paraplu, Buttons, Keycord
  3. Anders:Kookschorten
  4. Kado’s: Knuffeldieren

 

Je hoeft je niet druk te maken om de betaalmogelijkheden van je klanten omdat het een geen Nederlands bedrijf is. Nederlandse klanten kunnen namelijk betalen met de volgende betaalmogelijkheden: Creditcard, PayPal en iDeal.