Wat is textbroker?

Textbroker is een gratis website waar jij je kan registeren als auteur en gratis uit honderden schrijfopdrachten kunt kiezen. Hebt u tekst content nodig? Dan bent u bij Textbroker aan het juiste adres. Of het nu gaat om een blogbijdrage, productbeschrijving of vakartikel; bij Textbroker ontvangt u unieke content die niet alleen de zoekmachine overtuigt, maar ook uw lezer.

Textbroker elk woord teltonline-teksten-schrijven

Waarom bij textbroker schrijven?

Wij zetten een paar redenen op een rij waarom jij als auteur je hier moet aanmelden:

  1. Textbroker hanteert voor auteurs geen kosten.
  2.  Je hebt als auteur toegang uit honderden opdrachten waar jij uit kan kiezen.
  3. Je tijdsindeling bepaal jij helemaal zelf wanneer je wilt schrijven en hoe vaak.
  4. Je word per week uitbetaald.
  5.  De teksten die je schrijft geven wij je feedback en die je meteen op je tekst kan toeppassen.
  6. Support via telefoon of e-mail wij helpen u graag.
Bepaal zelf je omvangrijke pool

Er is een keuze uit verschillende pools de eerste keuze is openorder dan maak je op basis van je classificatie keuze uit honderden schrijfopdrachten. Je verdiensten worden gebaseerd op je kwalificatieniveau. Bij Directorder is de keuze van onze klant de schrijfopdracht die alleen voor jou beschikbaar door positieve ervaringen door eerder bekeken schrijfwerk. Je bepaalt de prijs zelf voor wat je schrijft. Als laatste kan je opdrachten uitvoeren als teamorder je schrijft met een team over een kennis- of vakgebied het team is gebonden aan je kwalificaties. De opdrachtgever bepaalt de prijs per woord.

Waar aanmelden?

Je kan je online aanmelden bij de website van textbroker wat helemaal gratis is.

Vergoeding en voorwaardens

Textbroker biedt auteurs verschillende mogelijkheden om flexibel geld te verdienen. Je vergoeding hangt af van de opdrachtvorm, je actuele classificatie en je vakkennis. Onze editors vergeven jou op basis van je schrijfkwaliteit tussen de twee en vijf sterren. Als openorder verdien je voor 2 sterren 0,70 cent/woord, voor 3 sterren 0,95 cent/woord, voor 4 sterren 1,30 cent/woord en 5 sterren 4,00 cent/woord.

Als directorder minstens 1,63 cent/woord en als teamorder minstens 1,43 cent/woord.